HTML

Web egyről a kettőre

Átlagos irodai számítógép felhasználói ismeretekkel elvállaltam egy melót egy olyan projekten, ahol a legkúlabb webkettes arcok a górék, legalábbis ők ezt hiszik. Persze tudják rólam, hogy mihez értek, így alapvetően szervezési feladataim lesznek, de elhatároztam, hogy megkísérlem a felzárkózást webkettőre. Úgy gondoltam, megörökítem a kínlódásaimat, hátha később tanulságos, ha nem akkor tán vicces lesz.

Friss topikok

Linkblog

Extrém iOS fejlesztés éjszaka, vidéken, rendetlenségben, lelkesen, sok beszólással

2013.02.27. 23:35 webmasfel

foto_1362003522.JPG_640x480

Nem állunk le, amíg kész nem vagyunk. Az a feladat, hogy csináljunk egy demo iOS játék alkalmazást x Ft-ból, de csak annyit szabad foglalkoznunk vele, amennyi munka kijön a pénzből, bármit is jelentsen ez. Van speckó, de csak statikus demo adatok vannak és dizájnt sem szabad csinálni az alkalmazáshoz. Viszont három másik céggel versenyzünk és akié a legjobb, az nyer meg egy jó nagy melót. Na most akkor hol húzzuk meg a határt? Nyilván inkább éjszakázunk és marha jóra csináljuk csak majd rakunk bele egy ronda ikont a végén. (Mivel programozni nem tudok, a sajtot és az almát vágom, valamint a plecsniket szövegezem angolul. Esetleg nekiláthatok ronda ikont keresni, bár elsőre gyönge a felhozatal)

 

3 komment

Címkék: iOS extreme programming Bazso

A bejegyzés trackback címe:

https://web1rola2re.blog.hu/api/trackback/id/tr795109190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MGE 2013.02.28. 14:23:42

De miért van a Bazso a címkék között? Nincs is róla szó a posztban, vagy neki már alanyi jogon jár ezen a blogon a címkésítés?

bazso 2013.02.28. 14:44:03

@MGE: ott a karom, az nem elég?

MGE 2013.02.28. 17:28:04

Ha tudtam volna, hogy ilyen nehezen azonosítjátok be szerény személyemet, még trollkodtam is volna valamit. :)
süti beállítások módosítása