HTML

Web egyről a kettőre

Átlagos irodai számítógép felhasználói ismeretekkel elvállaltam egy melót egy olyan projekten, ahol a legkúlabb webkettes arcok a górék, legalábbis ők ezt hiszik. Persze tudják rólam, hogy mihez értek, így alapvetően szervezési feladataim lesznek, de elhatároztam, hogy megkísérlem a felzárkózást webkettőre. Úgy gondoltam, megörökítem a kínlódásaimat, hátha később tanulságos, ha nem akkor tán vicces lesz.

Friss topikok

Linkblog

Off topik blogbejegyzés, de legalább Japánnal kapcsolatos, Japán meg ugye az informatikával defaultban

2009.02.16. 12:05 webmasfel

Nem szép dolog, de nem bírom ki, off topik bejegyzést követek el.

Most, hogy hallom, Japán megmenti az IMF-et, egy kérdés motoszkál bennem. Ki menti meg Japánt? He? És ha arra gondolok, hogy Szeribának mi, Magyarország segítettünk a gázválságkor, számomra érthetetlen módon, akkor arra is gondolhatok, hogy mi mentjük meg Japánt! Hát itt van a kutya elásva! Nálunk akkor lesz minden OK, amikor Japán bedől. Csak ki kell várni! Semmi az egész.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://web1rola2re.blog.hu/api/trackback/id/tr13946273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása